Igår ringde DN mig och hade en intervju med mig mellan två av mina lektioner, angående min blogg och min medverkan som bloggare i förra årets Chokladfestival
I den här matfoldern som jag norpade med mig från Bak- & Chokladfestivalen nu i veckan, hittade jag den här goda kycklingrätten som jag var tvungen att testa omgående
) blev utnämnd av Elena till ”Stockholms bästa chokladboll” 2012. RC Chocolat 27 oktober 2012. Vi brukar köpa dem på Chokladfestivalen men förra året (2015) fanns de inte där
Faktum är att jag lagade och fotade maten i slutet av januari i år och drisslade över den goda dadelbalsamicovinägern jag fick med mig hem från, hör och häpna, chokladfestivalen i höstas
Det blir ett riktigt spännande möte mellan Sverige och Frankrike när Valrhonas Pastry Chef Luke Frost och Jesper Johansson från Werners Education tolkar begreppet Fika och Sju sorters kakor på årets Bak- och Chokladfestival i Stockholm
a Made By Mary på Bak och Chokladfestivalen, dels för att provsmaka en massa goda chokladpraliner och kakor, men också för att träffa Maria Blohm och Jessica Frej som nyligen släppt deras bok Nytt Fikabröd
Och när jag för sju år sedan var en av sex finalister i Kladdkake SM och bakade live på Chokladfestivalen i Stockholm stack det ut lite att jag gjorde en glutenfri variant med rismjöl
Jag var ju inbjuden till Chokladfestivalen för att komma på presslunchen för Årets Konditor igår. . Dom fem finalisterna skulle baka varsin tre-vånings tårta, göra tre olika praliner à 25 st och göra en äppelkaka
Bidraget ska vara inskickat senast den 30 aug, Sex semifinalister väljs ut som går vidare till den stora finalen som går av stapeln under själva Bak- & Chokladfestivalen på Stockholmsmässan lördag den 10 oktober 2015
Det blir ett riktigt spännande möte mellan Sverige och Frankrike när Valrhonas Pastry Chef Luke Frost och Jesper Johansson från Werners Education tolkar begreppet Fika och Sju sorters kakor på årets Bak- och Chokladfestival i Stockholm
Det blir ett riktigt spännande möte mellan Sverige och Frankrike när Valrhonas Pastry Chef Luke Frost och Jesper Johansson från Werners Education tolkar begreppet Fika och Sju sorters kakor på årets Bak- och Chokladfestival i Stockholm
Let’s face it dock, nog är det kanske inte mina dessertkunskaper som är de intressantaste jag har att erbjuda utan det är ju sockerkonsten och Dessertmästarna är ju inte ett program där sockerblommor och liknande hör hemma Vore dock fantastiskt skoj att få visa upp min stora passion (sockerkonst) i TV-rutan någon gång i framtiden Är du dock intresserad av att se mig göra desserter, och dessutom live, så dyker jag upp på Chokladfestivalen i Stockholm på söndag
Sedan dess har även jag känt det där sugen efter saltgodis och köper nu ofta lakrits, och mina favoriter - chokladdoppad lakritskola finns bara på Chokladfestivalen eller Lakritsfestivalen
Imorgon ska jag besöka Göteborgs Choklad- och delikatessfestival på Stadsmuseet. Målet är att prova många udda praliner och naturligtvis köpa en hel del godsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.