Chokladkakamedtosca på toppen. Chokladkaka. Prova med en sticka, stickan ska vara lite kladdig. Tosca. ChokladkakaSätt ugnen på 175 grader. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en form (ca 20 x30 cm) med kant och fyll den med smeten. ToscasmetSmält smör, sirap, matlagningsgrädde och strösocker i en kastrull och koka samman 5 minuter. Häll toscasmeten över kakan och grädda ytterligare 10 minuter
Här i kombination med en mjuk fluffig botten. Choklad och tosca, vem kan motstå detta. Tosca. MUMS. Nu i höstmörkret får man unna sig lite smaskiga saker
Baka en god toscakaka. Toscasmet. Gör under tiden toscasmeten. Toscasmet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 22-24 cm i diameter. Grädda kakan i ytterligare ca 15 min tills toscasmeten fått färg
Chokladkaka. Kakan är galet god, kletig kladdkaka med en kokostosca på toppen. Lägg ett bakplåtspapper i botten av en ugnsplåt med kant och fyll den med smeten
Klicka ut smeten på plåt med bakplåtspapper. Även jättegoda att servera tillsammans med glass. Här kommer ett recept på riktigt riktigt smarriga chokladkakor
Jag hittade ett recept från programmet "halv 8 hos mig" på en chokladkakamedtoscatäcke som jag var tvungen att testa. pchokladkakan100 g smör3 dl socker1
Valet föll då på en mörk chokladkakamed smak av mint och kaffebönor. För några veckor sedan hade jag borstat tänderna, med minttandkräm, och drack relativt snart därefter en kopp kaffe
Smält chokladen i en tjockbottnad kastrull med smör. Smält chokladen med smöret. Toppa med florsocker. Smörj en liten form (ca 16 cm i diameter) med smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.