Kryddig chokladkaka. Smörj och bröa en sockerkaksform, gärna med löstagbar botten. utspädd med 1 msk hett vatten. Grädda i ugnen i 40 min, stäng av värmen och låt chokladkakan. utspädd med 1 msk hett vatten
Mjuk chokladkakamed cream cheese-fyllning. En kaka som ser ut som en helt vanlig mjuk chokladkaka, men som när den skärs upp visar sig gömma en mycket smarrig fyllning av cream cheese, vanilj och kondenserad mjölk
Det stora chokladhjärtat är bara gjort av smält choklad med hackade pistagenötter på. Jag gjorde några praliner av den, glömde fota själva mandelmassan
chokladkaka,. Rör sedan ihop smör och florsocker med ättika till en tjock frosting. Bred frostingen över kakan när den har svalnat och garnera med rivet citronskal och pudra över ytterst lite cayennepeppar
Blanda sist i färsen och låt den sen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. Smaka av kryddsmeten och se om du behöver tillsätta någon krydda innan du häller i hacket från fetaosten, tomaterna och mozzarellan
Ja du såg ju redan igår att vi mumsade i oss de här medan himlens portar stod fullständigt vidöppna och regnet piskade från både härsan och tvärsan, mysigt javisst men jag hade föredragit att sitta ute i trädgården och kalasat på de här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.