En kall limekräm som passar till det mesta, gärna stark mat. 3 dl turkisk yoghurt 1 lime, skal och saft 2 tsk honung salt & peppar Blanda ihop alla ingredienser och låt stå i kylen ett tag innan servering
Lyft upp kastrullen/bunken, rör ner matfettet och låt limekrämen svalna. Förvara limekrämen kallt. Servera limekräm till kex, skorpor eller rostat bröd
Lyft upp kastrullen/bunken, rör ner matfettet och låt limekrämen svalna. Förvara limekrämen kallt. Servera limekräm till kex, skorpor eller rostat bröd
Smaka av med S & P. Limekräm. Servera ev med ris. Lägg bollarna på en ugnsplåt med paper och kör i mitten av ugn i ca 20 minuter. Riv skalet av en tvättad lime och blanda med 1 vitlöksklyfta, 1 tsk honung och 2 dl matyoghurt
Jag bjöd alltså mamma och pappa på små, somriga, fruktbakelser till fika när de kom hit, basen är en mandelbotten som fylls medlimekräm och toppas med färska bär och frukt
Blanda samman mjölet med bikarbonat och kryddorna. Kakan går bra att frysa utan limekrämen. Rör samman rumsvarm Philadelphiaost med florsocker och limesaft
Det var gott medlimekräm, men tycker nog att det är snäppet godare med choklad. Vispa med elvisp den avsvalnade krämen luftig tillsammans med vispgrädden
Servera pannkakorna medlimekräm och färska bär. Limekräm. Stek pannkakorna i en plättlagg med smör, 1-2 minuter per sida. Varmhåll pannkakorna i ugnen på 100º på en plåt med bakplåtspapper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.