Då är det lagom kallt när det skall bakas med. Lägg smörplattan på degen, längsmed långsidan. Jag valde därefter att baka ut min deg till enkla samt dubbla åttor, därmed kavlade jag ut min deg till en fyrkant, och skar den likt följande
Smält chokladen med Milda flytande långsamt så inte chokladen skär sig. Blanda till sist i mjölet och de krossade hasselnötterna, rör till en klumpfri smet
Väskan är fullpackad med böcker och rekvisita – imorgon drar jag till Köpenhamn. För i sammarbete med Alpro kommer jag hålla i en matfotoworkshop på The Hive bloggkonferens under helgen
10 portionspajer 1 burk kondenserad mjölk sötadta av pappret på burken och ställ i en kastrull fyll påmed vatten så det täcker och koka i 4 timmar. Chokladtryffel100 gram mörk choklad 70%1 dl vispgräddehacka chokladen och värm den med vispgrädden på svag värme tills det smälter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.