Ta upp gelatinbladen och rör ner dem i chokladsmeten. Efterrätten intog vi dock några timmar senare hemma i soffan, vit chokladpannacotta som hade förberetts tidigare idag
Krama ur vattnet ur gelatinbladen och rör ner dom och chokladen i den varma grädden. 8 pers4 dl vispgräddeca 3 dl matlagningsyoghurt2 dl socker½ vaniljstång4 gelatinblad200 g vit choklad5 st Kick (mjuk lakritskola)ca 5 msk vattenev. Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten och låt stå i 5 minuter. 4 gelatinblad
Receptet går att dubblera utan minsta problem. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. En krämig och underbar mjölkchokladpannacotta tillsammans med lite grädde och hackad daim, en oslagbar kombination
Funderar ni på att göra nån god efterrätt till helgen. -Ja, i sådana fall kan ni sluta fundera och börja skaffa ingredienser till denna supergoda dessert
Om det skulle finnas någon nackdel med pannacotta så måste det ju vara att jag inte fick smaka den direkt utan var tvungen att vänta några timmar tills den stelnat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.