Så här kommer min variant, jag vill tillägga att det här receptet var tidskrävande, men man kan faktiskt hoppa vissa moment, för nu är det först en botten, sen en mjölkchokladkräm med lakrits, en salt karamellmousse och slutligen en mörk chokladganache
Sätt på medelstark värme och rör tills sockret löst upp sig. Då smöret smält, tillsätt grädde och rör för glatta livet tills smeten är jämn då är det dags att tillsätta saltet och att röra lite till
Tårtan hon gjort var Salty Caramel Chocolate Cake (Chokladtårtamedsalt karamell) Ungefär samtidigt med denna så visade de en äppelpaj med massor av flingsalt i på en av morgonprogrammen
Spara lite salt att dekorera såsen med. ) Kul med bilder och bara små korta meddelanden. Men vad säger ni om en saltkolasås och till det stora chokladmaränger, glass och vispad grädde
Dekorera eventuellt med lite flingsalt eller nonpareilles. Dessa dagar står i bjärt kontrast till de dagar då tiden bara rusar fram och man inte hinner med allt man önskar eller föresatt sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.