Koka upp vispgrädde ochsmör i en kastrull. Hacka chokladenoch rör ner i kastrullen. Riv av skalet från apelsinen med hjälp av ett riv- eller zestjärn, ochsmaksättmed apelsinskal och kanel
Det är en krämigmörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese ochkaffe i. Bakade denna snabba somriga tårta igår då vi skulle få besök
PassionsfruktochChokladChokladtryffel hör till de stora njutningarna bland julgodiset. Jag ville testa att göra en riktigt fin tryffel, som är enkel att göra
Dessa ska se ut somsnöbollar är tanken, smakar en härlig blandning av vit choklad, glögg ochrom. Man blir inte direkt smal utav det menDecember är nog en svår månad att bli smal på…
Rör i kesella ochrom. Koka upp grädden ochsmöret i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar, rör ner den i grädden och låt den smälta
Smaksättockså gärna tryffel med att använda smaksattchoklad, eller droppa ner lite mintarom. Det jag ska bjuda på nu kräver egentligen inte större presentation, det räcker väl med att säga ”sammetslenmörkchokladtryffel” så förstår alla hur gott det är
I högen av utriva recept som jag samlat på mig hittade jag det här receptet med vanilj ochmörkrom. Nu kan jag även konstatera att det är jättegottmedrom i marmelad
Blanda de olikasenapssorternamed skalet från apelsin, honungochrom. Lägg upp i fin burk och låt gärna stå något dygn för att apelsinsmaken ska kommafram
De intervjuade någon från 'kaffeeliten' omkaffe, på radion på jobbet i veckan. Smältmörkchoklad, och fyll en kornett (har insett att det kanske bara heter "kornett" på danska och inte på svenska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.