Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikanskchorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
När tiden är knapp är det perfekt att göra en stor laddning med grönsaker som håller bra i kylen. Det här är antagligen min favoritsallad, den funkgerar bra till allt, inte bara mexikansk mat
Blanda i en stor bunke den kokta bönpastan medsalladen och stekpannans innehåll. 7 starka och smakrika korvar (typ chorizomed hög kötthalt) i skivor. 7 starka och smakrika korvar (typ chorizomed hög kötthalt) i skivor
Skär chorizon i tunna skivor och stek i stekpanna. Idag så regnar det okej, nu blir det svamp som man kan plocka, det är också uteliv… med stövlar och regnkläder
Mosa avocadon med en gaffel och smaksätt med lite salt. strimlad isbergssallad. Stek filéskivorna i olja i stekpanna och smaksätt med taco-kryddmixen mot slutet
Blanda i en stor bunke den kokta bönpastan medsalladen och stekpannans innehåll. 7 starka och smakrika korvar (typ chorizomed hög kötthalt) i skivor. 7 starka och smakrika korvar (typ chorizomed hög kötthalt) i skivor
Det som är bra med den här salladen är att den är lätt att variera. Tonfisken finfördelar jag så att den blandas med allt som är i, på det viset ger den smak överallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.