Nu silade jag både den äppelblandningen som är "ren" och den som blivit mixad medmynta. Jag är ingen vidare glassperson, kanske mest för att jag inte tål det (men är riktigt svag för cocosglass och glass med smak av grönt äpple och senaste favortiten mandarin, ser ni temat, udda smaker) men sorbeter har jag alltid gillat då jag tycker att det känns fräscht och även om så inte är fallet, nyttigare än glass
Piggvar på ben - klippt och delad längs ryggbenet. Gnid in dem med salt, peppar och olja. Skala sparrisen från nedre kanten av knoppen och längs hela stammen
/ Mixa allt och smaka av med salt och peppar. 1 plant of fresh mint / 1 kruka färsk mynta. 1/3 lemon, zest and juice / 1/3 citron, saft och skal. / 1 kruka färsk mynta
Blanda citronskal och -saft, myntaoch rosmarin och fyll steken med det. Blanda mjöl och lagalätt och rör ner det i såsen tillsammans med balsamico och soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.