När lillebrormedsambokom över på fika var citronsmak på kakan givet. Denna gång blev det en modifierad variant av Saltå kvarns recept, men uppriktigt sagt tyckte jag nog att det blev lite
) Detta är en helt vanlig smet medkokosflingor i. ) En av sönerna och hans kompis ska åka hit till oss ikväll för att stanna här över natten med vår lilla hund som är mörkrädd och inte klarar av att vara själv en hel natt
Kokos mugcake medhallonfrosting. (Y) En utmärkt start på dagen med en lovely mättande kaka, som är så lätt att fixa till som mellanmål, frukost eller lunch
Blanda ihop riven kokosmedhonungoch lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt godakokosochchokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Frostingmed creamcheese. Går även bra att färga med hushållsfärg. Tillsätt färskost, citron eller lime. Vispa florsockeroch smör med elvisp på låg hastighet
Dela kakan i två bottnarmed en vågtandad kniv. Kakan kan med fördel stå några timmar före servering. Vispa ägg, sockeroch det rivna citronskalet pösigt
Smörj en spring-formmed antingen kokosolja eller smör och ”bröa” med mandelmjöl eller kokosflingor. Placera äggvitorna i en stor bunke tillsammans med hälften av agaven och vispa tills de är styva men inte “torra”
I en annan skål, mosaihop cream cheese medflorsockermed en gaffel exempelvis. OBS EJ LIGHT. Light-cream cheese blir vattnig och fungerar inte i frosting)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.