Skölj och klyfta rädisorna och grovhacka persiljan, blanda ned med paprikan och löken. Dela lökarna på hälften och pensla med olja och grilla dem tills de är mjuka, grovhacka sedan och blanda med paprikan
Riktigt saftiga med mycket kött och fett på, passade de perfekt att marinera. Salta och peppra lite till, det är gott med ordentligt med smak på lammrevbenen
Citronmarinerad fänkål och lax. Jag hittade ett recept på citronmarinerad fänkål i senaste numret av tidningen Matkärlek och kände direkt att jag var tvungen att testa det
Sitter för först gången den här våren ute på altanen med en kopp kaffe och njuter av solen. Något som jag dock försöker träng bort ur mitt medvetande just nu
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Klicka resten av krämen ovanpå och garnera medpersilja. Vispa crème fraichen tjock med elvisp. Blanda lök, citronskal och citronsaft, persilja, olja, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.