Citronpaj med hallonsås
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2,5 dl vetemjöl / 0,5 dl florsocker
  • / 1 tsk vaniljsocker
  • / 150 gr smör
  • 3 ekologiska ägg / 2 dl strösocker / 0,5 dl vetemjöl / rivet skal av en ekologisk citron och en ekologisk lime
  • / 0,75 dl pressad citronsaft
  • Florsocker
  • 500 gr hallon
  • 14 minuter Gör under tiden fyllningen, vispa ägg och socker pösigt. Rör försiktigt ned mjöl, citron- och limeskal och till sist citronsaften. Häll fyllningen i pajbotten och grädda i 10 minuter Fyllningen ska vara lös när den tas ut ut ugnen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.