Häll grädden i en skål och ställ den i en kastrull med sjudande vatten,låt sjuda i 1 1/2 timme utan lock, rör inte och låt den inte koka, ta upp skålen och ställ i kylen minst 12 timmar, tag upp den gräddiga ytan med sked, rör smidig och slät
Fyll en kastrull till hälften med vatten och värm tills det börjar sjuda försiktigt. Häll grädden i en värmetålig skål och placera den i kastrullen med vatten
Men, något jag lyckades ta bild på var Hannas direkt-från-London-importerade scones med tillhörande clottedcream (och till det Hanna-mammans goda sylt)
Till efterrätt gjorde jag en Banana Cream Pie som från grunden är Roy Fares recept. Här är förra gången jag gjorde en Banana Cream Pie men då använde jag ett annat recept som inte hade så många moment
Nice Cream – Nyttig glass som uppskattas av alla i familjen. Nice cream – Grundrecept. Dessa supergoda nice cream bowls är helt mejerifria och innehåller endast 2 ingredienser
Enligt Per Morberg ska man bränna av cream bruleen två gånger, det gjorde vi idag. Cream Bruleen gjorde jag i eftermiddags och så brände vi av dessa innan vi åt dem ikväll
Vispa samman cream cheese, florsocker och vaniljextrakt och häll ner oströran över smeten och swirla runt med en kniv så att det blir ett marmorerat mönster
Färga din cream cheese frosting i olika färger med karamellfärg eller behåll den vit. Cream cheese frosting60 g mjukt smör 5 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 1 msk färskpressad citron, saften 100 g Philadelphiaost Några droppar valfri karamellfärg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.