Inget stordåd till kalas utan bara lugnt firande med närmsta familj och släkt. Rör ihop kycklingköttet med creme fraiche, majonäs, finhackade, soltorkade tomater och smaka av med salt och peppar
Till filmen åt vi brakmiddag som krävde en hungrig mage och det blir dundersupergott. Vi fick inspiration från veckans mästerkockprogram, nämligen clubsandwich som vi gjorde om lite grann efter tycke och smak
Bygg sedan en clubsandwich av ingredienserna och jag använde även krispsallad mellan varven. Lägg det i en påse tillsammansmed 4 st kycklingfiléer och låt marinera i kylen i ca 2 timmar. Tillsätt 2 dl rapsolja i en fin stråle under tiden ni vispar. Lägg den sedan i en ugnsform och sätt in i ugnen i ca 15 minuter tills kyckligen är klar. Kantskär 6 skivor vitt bröd och rosta i ugnen på 225 grader i ca 3 min eller tills dom ser knapriga och fina ut
Jag delar med mig av receptet här, trots att jag varken är upphovsmakare eller bagare, men jag tänker att det kan vara en kul idé till er som laddar inför årets kräftskivor
Blanda alla ingredienser till dressingen och smaka av med salt och svartpeppar. Jag kryddade kycklingen med salt och svartpeppar och stekte på båda sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.