Tina spenaten i en kastrull, tillsätt grädden och smaka av med salt och vitpeppar. Lägg upp pastan på en tallrik, toppa med spenatröran och strö över riven ost
Då detta var klar var det åter igen på med plast och in i kylen. Nu satte jag igång med spenatröran. Jag tror dock att man ska vara lite försiktig med att dubbla satsen
Smaka av med persilja, dragon, mynta, vitlök, senap, vatten, honung, olivolja, salt, peppar. Har ingen direkt koll på hur mycket jag tog av ingredienserna
Smaka av med salt och peppar. Täck botten av en ugnssäker form med lasagneplattor. Avsluta med lasagneplattor och toppa med bechamelsås och parmesanost
Upptäckten av att vaniljyoghurten var slut igår eftermiddags när det var mellanmålsdags ledde till en cykeltur till Ica för M och mig [då är man bra sugen på yoghurt om man kan tänka sig att cykla till Ica med hungrig mage för att köpa yoghurt när det finns smörgåsar och annat hemma att äta, hihi]
Krydda med muskot, rosmarin, salt och peppar. Rör ut mjölet i margarinet, fyll på med mjölk, krydda med salt och peppar, koka upp under omrörning och låt puttra ett par minuter
Det jag talar om är resan till New York med kören. Jag är såå himla priviligerad som får göra den här Broadwayshowen med alla underbara tjejer i Rönninge Show Chorus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.