Åh, vad middagen blev god. Sist vi gjorde oxfilépasta blev jag lite besviken, vi lyckades inte riktigt få till det där supergoda men denna gång blev det verkligen helt perfekt
Rör ihop potatismjölet med sockret tillsammans med 1 - 2 msk av mjölken. Koka upp resten av mjölken och tag av från värmen, tillsätt potatismjölsredningen under omrörning, låt få ett hastigt uppkok
Så här såg det ut i mitt kök när jag laga mat idag, känns som evigheter sedan jag stod vid spisen, Fotbollen är igång likaså spisenIdag blev det helstekt rostbiff i ugn, pommet, sallad och hemmagjord cognacsåsCognacsås1 hel finhackad gul lök1
Pajdeg. Vispa smör, socker och salt tills blandningen är krämig. Tillsätt det halva vispade ägget och vispa eller kör i marberedare på hög hastighet i 30 sekunder
Spaghetti med tomatköttbullar i en kantarell- och cognacsås Receptet är beräknat för 4 personer ca 300g spaghetti 400g  köttfärs 2 burkar milko crème fraiche kantarell & cognac 2 msk tomatpuré olja salt & peppar Rör ihop köttfärsen med tomatpurén och forma färsen till 16 stora köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.