Jag fyllde crêpesenmedapelsin och getost, den där fetaliknande varianten som Zeta tillverkar. Inte heller är Creperiets (på Linnégatan i Göteborg) crêpes speciellt små - de är nog de största jag sett i alla fall - som kocken fyller med godsaker och viker den sedan till en fjärdedel (favoriten är den med Nutella)Hur som helst
Jag hade totalt glömt bort hur gott det är medCrêpes. Jag åt en vegetarisk buffé för någon dag sedan och där fanns goda vegetariska crêpes som var grymt goda
Men inget går upp mot dofterna en sovmorgon med att koka kaffe, rosta ett bröd, breda på smör och skivad ost och ett lager med en sötsyrlig marmelad med smak av apelsin, morot och en touch av vanilj
Här kommer recept på en god apelsin tårta. Blanda i 3 dl vispad grädde och några matskedar koncentrerad apelsin juice. 3 tsk apelsin juice. 3 tsk apelsin juice
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.