En enkel sallad gjord på broccoli, som får sin krämighett av majonnäs och kvarg. Salladen passar bra som fyllning i hamburgare eller med vegetariska biffar
Det här är verkligen JÄTTEGOTT och värt varenda minut i köket, det blir ganska mycket förberedande av ingredienser men när man väl har gjort det så går det snabbt att slänga ihop resten
Vem älskar inte avokado. Jag är en av de där som fullkomligt älskar avokado i det mesta. allt från smoothies och sallader till guacamole eller att fylla dom som jag har gjort här
I Spanien hittar man ofta ”rysk sallad” som tapas, det är en balkanversion av potatissallad. I min och Annas bok LCHF Fisk & Grönt som jag personligen tycker innehåller såååå goda recept har vi med detta receptet och då har vi använt zucchini istället för potatis, lika gott
Bring a large pot of generously salted (use about 1/2 cup kosher salt) water to a boil. Set up an ice bath next to the stove and generously salt (about 1/4 cup kosher salt) that water as well
Hej,. Idag är det vårdagjämning och även persiskt nyår, Nouruz. Middagen ikväll var inte speciellt persisk, mer italiensk, frikadeller i tomatsås och pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.