Scroll down for englishi februari)sipp, nada, nothing - nollyou name it point and shootdet visste jag inte ens vad det var för fem år sen, än mindre vad systemkameror kunde göra)Och jag älskar detMed den här tårtan vill jag tacka alla Er som läser
3. socker. 1vatten. 1vattenmelon. 1limejuice1. Koka upp socker och vatten och låt lagen svalna. 2. Skär vattenmelonen i bitar och blanda den med sockerlagen
3 g salt. 300 g mjölk. 175 grader ca 20-30 minuter. Vispa upp det rumsvarma smöret så det blir vitt och fluffigt, ca 3-5 minuter. Häll i 1/3 av mjölblandningen och blanda ihop. 3 g salt. 2 äggulor 300 g mjölk. 175 grader ca 20-30 minuter
I går blev det och göra en snabbtårta eftersom jag ville ha nåt att fika med efter grillningen och de blev en naken tårta som de kallas för eller Naked Cakes låter ju bättre
13 g salt (0,5 tsk). 1300 g strösocker (3,75 dl). 1125 g mjölk 3 % (1,25 dl). 1165 g ägg, rumstempererade (ca 3). 1300 g färskost. 1100 g äggvita (2-3 st). 1Vaniljbottnar240 g vetemjöl (4 dl) 3 g salt (0,5 tsk) 15 g bakpulver (1 msk) 300 g strösocker (3,75 dl) 5 g vaniljpulver (1 tsk) 125 g mjölk 3 % (1,25 dl) 100 g vatten (1 dl) 25 g citronsaft (0,25 dl) 125 g vegetabilisk olja (1,25 dl) 165 g ägg, rumstempererade (ca 3). 1Jordgubbsfyllning300 g färskost 150 g jordgubbssylt 1 msk vaniljsocker 1 citron, juice från. 1Smörkräm100 g vatten (1 dl) 200 g strösocker (2,25 dl) 100 g äggvita (2-3 st) 400 g osaltat smör, rumstempererat. Smöra och sockra 3 små springformar (22 cm) noggrant. Dela smeten på tre häll i formen/formarna och grädda i mitten på ugnen på 170 grader i cirka 30-35 minuter, gör ett stickprov
Vaniljbottnar240 g vetemjöl [4 dl] 3 g salt [0,5 tsk] 15 g bakpulver [1 msk] 300 g strösocker [3,75 dl] 5 g vaniljpulver [1 tsk] 125 g standardmjölk [1,25 dl] 100 g vatten [1 dl] 25 g citronsaft [0,25 dl] 125 g olja [1,25 dl] 165 g ägg, rumsvarma (ca 3). Jordgubbsfyllning300 g färskost 150 g jordgubbssylt 1 msk vaniljsocker 1 citron, juice från. Smörkräm100 g vatten [1 dl] 200 g strösocker [2,25 dl] 100 g äggvita [2-3 st] 400 g osaltat smör, rumstempererat
3 ägg. 3 dl strösocker. 3 tsk bakpulver. 300 g rabarber. 300 g frysta, tinade jordgubbar. Det tar ca 30 minuter att koka. 3 msk socker. 300 g strösocker. 3 ägg. 3 dl strösocker
Har inte gjort så många "naked cake" i mina dar men när jag kollade runt på nätet för lite tårtinspiration så var det nästa bara "naked cakes" (alltså tårtor som inte är täckta med marsipan eller sockerpasta) som fångade min uppmärksamhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.