Zucchinicarpaccio med parmesan, mynta och kapris. Den här soppan går utmärkt att servera med räkor istället för pilgrimsmusslor för folk som har svårt för musslorna eller helt utan skaldjur för vegetarianer
Tillsätt creme fraiche och koka upp. Tillsätt trattkantarellerna och låt dem fräsa med. Kör med mixern. Till den andra hälften tillsätter ni en halv flaska mousserande vin, och er Crème Ninon är färdig
CremeNinonmed Pilgrimsmussla. Men just CremeNinon är en soppa som görs på en tjock bas av ärtpuré och som precis innan servering får sig en skvätt champagne, vilket gör den extra lyxig och romantisk – man kan även tillsätta vispgrädde i slutet om man skippar pilgrimsmusslan
Varva tårtbotten med hallonsylt och kinderäggfluff. Idag fyller Mats år, men då delar av familjen är utslagen i något influensaliknande firas dagen med måtta
Koka upp mjölken och grädden med citronzest och kanelstång. Bränn sockret med gasolbrännare. Plocka sedan upp kanelstången, koka upp blandningen igen och vispa ner äggulan
Dela vaniljstången längs långsidan och skrapa ur fröna, lägg allt (vaniljstång + frön) i en kastrull tillsammans med grädde, mjölk, messmör och hälften av sockret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.