Bre på dijonsenap på brödskivorna,. Lägg på en skiva skinka och skivad tomat. Skär tjocka skivor av Levain-brödet, beräkna 1-2 skivor/person beroende på. In i ugnen på 225 grader i ca 10-15 minuter tills osten börjat bubbla och få färg. 1-2 skivor/person beroende på
Kesoplättar – gör så här. 1 sats Ingredienser Kesoplättar 250 g keso eller minikeso, 1 liten burk 2 ägg 1 msk fiberhusk, eller dinkelmjöl 1/2 krm salt 1/2 krm vaniljpulver olja, till stekning
Fördela ostmassan på alla brödskivorna. Lägg 2 tunna skinkskivor på 4 av brödskivorna. Lägg sedan de resterande 4 brödskivorna ovanpå skinkan med ostblandningen överst. Hetta upp en stekpanna och häll i hälften av olivoljan och steg 2 av smörgåsarna i ett par minuter med brödskivan utan ostmassa på nedåt. Lyft över dem till formen och grädda dem i en 180° varm ugn i 10-15 minuter tills osten på toppen har smält och är gyllenbrun
För att få en Croque madame - lägg ett stekt ägg på smörgåsen och krydda med salt och svartpeppar. Lägg på skinka, bred på senap, lägg eventuellt på skivade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.