Idag bjuder jag på en enkel vardagsrätt med fisk. Curryfisk och blomkålsris. Jag tycker om att laga mat i ugnen för då sköter sig maten där själv medan man kan fixa med tillbehören
Gul curryfisk. Tyckte att det var kul med den gula färgen som gurkmejan gav. Det går bra både med tinad och fryst fisk, men är den fryst behöver den vara inne i ugnen längre
Åt åt och åt massa god curryfisk (som vi åt dagligen när vi bodde i Stockholm hahah). Startade dagen med en supergod frukost och fortsatte den med tvättning
Curryfiskmed ris och gröna ärtor. Rabarberkompott med flädergrädde. Fisk i ugn med citron och fänkål. Öppen lasagne med spenat, ricotta och mandelpesto
Fräs margarin med curry i en kastrull. Tag upp dem med hålslev och lägg dem på varmt fat. Fräs margarin och curry, pudra med mjöl och späd med räkspadet från koket samt grädden och buljongtärningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.