Mycket godare än vår Svenska variant fiskbullar. Jag minns med fasa de svampiga fiskbullarna på burk, som jag fick som barn av en Faster som skulle vara barnvakt
Gör små fiskbullar av smeten och stek dem på låg värme. Finhacka löken och fräs den snabbt. Lägg det samt övriga ingredienser i en mixer och mixa ihop det snabbt
Späd sedan med buljongen från fiskbullarna och mjölken. Blanda sist men inte minst i fiskbullarna och låt stå på låg värme ca 10-15 min. 850 gram fiskbullar i buljong
buljong från fiskbullarna. Häll av buljongen från fiskbullarna och häll den i en kastrull. Tillsätt fiskbullar och kräftstjärtar och låt de bli ordentligt upphettade
Klicka i en ganska så stor smörklick i ugnsformen och lägg sedan dit fiskbullarna. Efter halva tiden kan du ta ut formen och vända på alla fiskbullarna och sedan in igen i ugnen
Fish cakes, fiskbullar, thaiSneglade på Donald Skehans recept och gjorde lite ändringar, lade till potatismjöl för fastheten och hoppade en hel röd chili
Det finns fiskbullar och det finns fiskbullar. Det senare följer recept på här nedan. Dessa quenell-liknande härligheter kan varmt rekommenderas och tillsammans med fänkålssåsen så får man en mustig historia med härlig konsistens
Lägg i fiskbullar utan spad samt oliver. 1 burk fiskbullar i buljong á 550 g. Fräs löken mjuk i oljan, sätt till vitlök och fräs i ytterligare några minuter
Fiskbullar600 g torskfilé, eller sejfilé 1 gul lök 1 ägg ca 2 dl vispgrädde 2 msk dill, finhackad 2 fiskbuljongtärningar rapsolja, till stekning salt peppar
Glöm tråkiga fiskbullar på burk. Blanda fiskfilé med bland annat polkarödbeta och du får jättegoda, stekta fiskbullar som jag serverade tillsammans med en klick majonnäs som mixats med lite citronskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.