Ikväll blev det torsk som fick gifta sig med treenigheten och himmel vad gott. Lime, ingefäraoch chili är ingredienser som liksom hör ihop med varandra
Första gången hade jag torsk,sen hoki, men annan vit och fast fisk går precis lika bra. Kokt torskmed äggsås är en gammal klassiker som står sig även idag
Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimalt med förberedelse. Det här är verkligen en rätt som går fort att få klar och resultatet är nästan löjligt bra
Idag gjorde jag torsk i ugn med smak av tomat och purjolök till middag. Mat som går snabbt och smidigt att laga och som sköter sig självt i ugnen är alltid bra tycker jag
Torskfiléerna som kokas direkt i grytan blir riktigt flikiga och fina. en solig currygryta medtorsk. Tea och jag har spenderat dagen i soffan där vi tagit gemensamma tupplurar, pratat med gosedjuren och kollat på den danska serien Rita på Netflix
Det finns massor med god snabblagad mat som tex den här torskrätten som jag gör rätt så ofta. Med en bebis hängande över armen så måste det gå undan och inte vara allt för avancerat vilket ju förstås inte betyder att det inte blir gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.