Sätt ugnen på 175 grader. Börja med att mixa dadlarna i en mixer. Tillsätt jordnötssmör, vaniljpulver, kokosolja och mandelmjölk och mixa till en jämn smet
Så här i semmel-tider tänkte jag att det kunde passa bra med ett recept på mandelmassa utan socker. Jag använde faktiskt resterna från mandelmjölken som jag gjorde i veckan och det funkar perfekt istället för vanliga hela nötter
Handen upp alla ni som gillar kokosgodiset Bounty. Jag räcker upp båda mina händer kan jag lova. Choklad och kokos tillsammans är något som jag är barnsligt förtjust i
Sega chokladgodisar med crunch, det vill säga cornflakes. Vilken härlig chokladlyx. Jag har lite snöat in på det här med olika slags cornflakesgodis och kakor just nu, och det är jag i ett nötskal för jag fastar lätt i en typ av bakverk som jag tycker extra mycket om
Det är receptet på dadelbollar brukar vi göra när vi blir sugna på något litet och gott. Men det finns ingen anledning att bara äta dessa goda dadelbollar till jul, de är ju så goda så de kan ätas precis när du vill
“Svingoda. ” Som en provsmakare uttryckte sig. Jag har använt dadlar för rejäl sötma och en lite karamellig smak och en del saltade jordötter för att bryta av och skapa smaksensationen “salted caramel” som är populär i USA och på amerikanska raw-food bloggar
men icke, det är faktiskt dadelbollar. . visst skulle man kunna tro att det är negerbollar. Man kan säga att det är en nyttigare variant av negerbollar
juliga dadelbollar med morot, ingefära och kanel (veganska). Att laga fika/kaffetillbehör/chokladbollar baserade på dadelbollar är sen gammalt, men i veckan som gick trollade jag faktiskt fram ett nytt recept baserat på lite mer vintriga smaker om man nu kan säga så
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.