Red av med mjölet utrört i litet vatten. OSTSPAGHETTI MED KÖTTRAGU. Hetta upp oljan i en tjockbottnad gryta, lägg i köttbitarna och krydda väl med salt och peppar
Du kan fylla ruladerna med t ex finhackad, smörfräst svampelleransjovisfiléer och finhackad rå lökellerfinhackade rödbetor, finhackad gul lök och litet kaprisellerfinhackad persilja, dill och gräslökellerfinhackade katrinplommon som fått svälla i litet vatten och finhackade råa äpplenellerskivade oliver, råriven gul lök och krossad vitlökellerfinhackade tomater och finhackad gurkaellersenap och baconstrimlor
En mycket elegant bjudrätt som är fantastiskt lätt att lyckas med. Ett helt moment i tillagningen försvinner om du i stället köper färdig, fryst smördeg
det brynta smöret behöver brytas av med lite sälta och syra (från citrusen). Under tiden fisken är i ugnen så bryn smöret i en stor kastrull (det stänker lite)
I vårt recept har vi fyllt den med en fin färs och det gör att den blir jämnare genomstekt. Brysselkål och brynt potatis är gott till och gärna en frisk sallad med apelsin
Vispa ur stekpannan med litet vatten eller buljong och lägg tillbaka köttet i pannan. Häll över lök- och kryddblandningen, hetta upp alltsammans och servera med kokt eller råstekt potatis, marinerade tomater eller grönsallad, gärna bönor eller ärter
Här gör vi små potatispuffar av ett löst potatismos, som vi kryddar med oregano och persilja. Kläm upp innanmätet, lägg i litet salt och en klick smör eller gräddfil och njut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.