Laxens vackra färg och fina smak gör den speciellt lämpad just i aladåber. Om du hackar räkor i såsen och blandar i röd ishavsrom eller löjrom blir såsen ännu finare
DAGENS RECEPT 15-03-22. OSTFYLLD KÖTTFÄRS I FORM. Eftersom den här färsen gräddas i form i ugnen kan den göras ganska lös och blir därigenom både saftig och god
DAGENS RECEPT 14-09-16. OSTSPAGHETTI MED KÖTTRAGU. Spaghetti är kanske främst barnens favoriträtt. I den här varianten tror vi att den säkert även blir populär bland något äldre läckergommar
DAGENS RECEPT 14-10-11CHOKLADTÅRTA MED BANANERNågon gång emellanåt är det skönt att glömma allt vad kalorier heter och njuta av en riktigt smaskig tårta
DAGENS RECEPT 14-07-22. VEGETARISK MOUSSAKA. Moussaka är en grekisk rätt som innehåller hackat kött och flera sorters grönsaker, som varvas i en eldfast form och täcks med ostsås
God kväll på er. Här kommer det utlovade receptet på gårdagskvällens smarriga räksallad. Ingenting för nitiska bantare, men gärna för bantare med “unna-sig-dagar”
Lägg fettet i den varma pannan och låt det bli vackert brynt- lägga i köttskivorna och anpassa värmen så att köttet inte bränns- aldrig lägga för mycket kött i stekpannan på en gång, då blir den avkyld och du får svårare att få den fina, brynta ytan på köttet- bryna köttet först på ena sidan, vända det och bryna på andra sidan- krydda efter bryningen- vispa ur stekpannan med litet vätska (vatten eller buljong) till en god sky som du smaksätter med litet kryddor och ev silarTips och idéer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.