När du friterat allt så sätt kastrullen med oljan åt sidan och låt svalna. Vid servering så blandar du den sötsurasåsen och fläsketmed grönsakerna i en stor kastrull eller wok
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling medsötsursås
Medansfläsket friteras blanda alla ingredienserna till såsen i en skål. Mättade med marinaden. Su Buta (litt vinägerfläsk), eller fläsk i sötsursås är en av dessa så kallade "Chu-ka", rätter i Kinesisk stil
Lyft upp med en hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Sötsursås. Servera med osaltat basmatiris. Det här är verkligen mat som går hem hos alla, barn som vuxna älskar det
Lyft upp med en hålslev och låt rinna av på hushållspapper. Sötsursås. Servera med osaltat basmatiris. Vi tröttnar aldrig på denna maten, det är så enkelt, så gott och inte det minsta lilla nyttigt
Friterat -. Servera medsötsursås och ät direkt. Jag brukar använda sådanna små bollar till att garnera pizza med men den här gången ville jag prova något nytt så jag testade att fritera dem
Med den här rätten kan du charma vilken köttätande surgubbe som helst. Kall sås. Jag kan avslöja att den krispiga paneringen till halloumin inte är att leka med
Medansfläsket friteras blanda alla ingredienserna till såsen i en skål. Mättade med marinaden. vinägerfläsk), eller fläsk i sötsursås är en av dessa så kallade "Chu-ka", rätter i Kinesisk stil
4 400 g fryst vit fiskfilé (t ex MSC-märkt torsk eller kolja) 1/2 gul paprika 1/2 röd paprika 1/2 liten gul lök 1 liten burk ananas i skivor (à 220 g) 1 dl potatismjöl 1/2 tsk salt olja till fritering Marinad 1 vitlöksklyfta 1 msk torr sherry 1 krm salt 1 krm peppar Sås 1 dl ananasjuice (från burkananasen) 1 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 tsk salt 1 msk socker 1 msk potatismjöl 2 msk risvinäger 1/2 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.