Jag tycker att det ska göras med äkta vaniljstång och vispgrädde och ha ett ganska tjockt lager med karamelliserat socker högst upp som man knackar hål på med skeden
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
dengodaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. av dengrädden som e kvar eller cream fra. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Hamburgerbröden. 1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda jästen och vattnet (fingervarmt). Hacka chilin. Blanda sedan i mjöl, Hellmann’s majonnäs, timjan, chili, socker och ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.