Den gången blev jag inte nöjd - det blev helt enkelt inte alls som jag tänkt mig. Den här gången följde jag inte någon annans recept, och jag hade dessutom satsat på riktigt bra choklad
Igår hämtade jag ut den senaste Smakboxen med namnet "Nya Vanor" och den var fullproppad med en massa roliga och spännande produkter som ger inspiration för en hälsosammare livsstil
Fetthalten beror på att glassen innehåller en större mängd mjölk och mindre grädde (eller hälften av varje) och när man kör glassmeten i maskin så blandas det in mindre luft i glassen och det ger den en krämigare konsistens och mer smak
Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god. Det bästa av allt är att den är så enkel att göra och att den är så jääkla god
Entrecoten blev förstås vansinnigt god men med tanke på priset och den lilla skillnaden som blev så är innanlår helt klart en vinnare och något jag kommer att fortsätta använda när jag ska laga pulled beef
Pajdeg. 1100 g smör. 11 dl riven ost. 13 dl vetemjöl. 13 msk kallt vatten. 1Fyllning. 1500 g nötfärs. 1140 g hushållsmedwurst eller någon annan sorts rökt bacon/salami
Laga den. Ät den. Sätt på vatten, salta och lägg i den skalade majsen. Stek kycklingarna på den fina sidan så att de får vacker färg, vänd och stek pyttelite på den andra sidan också
av dengrädden som e kvar eller cream fra. den godaste cholkad/kladdkakan jag gjort iaf. 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i 15-20 min. glass eller grädde 500 g Färsk lax, salta o citronpeppra den o låt dra i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.