Jag ville åt den fantastiska gröna färgen till glassen och på köpet får man ju då antioxidanter, aminosyror och en lugnande effekt, kanske inte på samma sätt i en kaloristinn dessert som här som om man byter ut den vanliga latten mot en sån här grön variant
Förr använde jag sällan termometer, och då fick man chansa. Lägg salladen i isvatten i ca trettio minuter, så blir den krispig och behåller sin fina färg
Till den bjuder vi dessutom påen lite fredagslåt, vår första musikinlägg här i köket faktiskt. )Vad vi själv ska göra dennahelgen är helt öppet, inga planer så långt ögat når och det känns faktiskt riktigt skönt
Låt allt steka på svag värme några minuter tills brysselkålen känns lite al dente. Men vi känner att vi närmar oss ett beslut i denna svåra fråga och inte hämtar vi hem vårt beslut från Tomelilla i alla fall, så mycket vet vi med bestämdhet
Passa på att använd er av höstskörden och gör då gärna palsternacksstompen. Dela rotfrukterna några gånger, bitarna kan vara ganska stora så att de lätt kan plockas upp ur grytan senare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.