Häll av vattnet från tonfisken. Strimla rödlöken tunt. Lägg upp sallad med rödlök och tonfisk i mitten. Blanda kesella med en aning dijonsenap och dill, smaka av med salt och peppar
Jag tycker det är förenformigt att sleva i sigen och samma konsistens och smak. Jag lärde mig att göra den här fiffiga lösningensom jag alltid har tyckt väldigt mycket om
Mitt första macaronbak gick hur bra som helst, då använde jag nedanstående recept. Och hade det inte varit för att min macarontyll till spritspåsen var spårlöst borta hade nog alla macaronsen blivit fina
Men skam densom ger sig heter det ju och eftersom vi gärna vill lära oss och bli bättre och bättre på matlagning så bestämde vi oss för att ge det en chans till
Det bästa med denna chokladiga efterrätt är att smeten kan förberedasdagen innan och sedan är det bara att grädda chokladfondanterna inför själva serveringen, sådant gillas starkt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.