100 g smulad Feta. Blanda alla ingredienserna i en skål och låt stå i en halvtimme. Forma till små bullar, rulla dem i vetemjöl och stek i en stor stekpanna tills de blir ljusbruna
Pressa ned vitlöken och smula över fetaosten och stek tills den har smält. När de är klara tillsätter du den stekta sötpotatisen och den finhackade löken
) Korten blev tyvärr inte så bra då korten jag tog hemma var med alldeles för rörig bakgrund och korten jag tog på tårtans plats på vinden var ljuset väldigt dåligt men de får gå ändå, måste ju visa er tårtan
Smörbakad, och rå jordärtskocka. 12 jordärtskockor, skalade. 50g smör. ½ citron. salt. Lägg 10 stycken jordärtskockor i aluminiumfolie med smöret och pressa citron över
-------------------------- Och nu till denSTORA pastafrågan. Och addera tillsist grädden. Hej hej. En utmärkt rätt när man inte har ont om tid och vill bara bli mätt
Och naturligtvis så passar den jäskraften extra bra till vanliga, enkla, ljusa frallor. Ta upp på mjölat bakbord, arbeta in mer mjöl så du får en smidigt men ändå inte för hård deg, utan den ska vara ganska lös
Forma till lagom stora biffar, tryck en grop med tummen och lägg dit en bit fetaost baka sedan in den i biffen och stek i stekpanna så de får fin färg på bägge sidorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.