För ungefär ett år sedan gav de mig uppdraget att fixa ett dessertbordtill bröllopet. Bröllopstårtor har jag ju gjort ett antal och det är rackarns kul det med och det känns alltid så himla fint när mina bakverk får vara en liten del av en väldigt stor dag , men att få göra ett dessertbord är något alldeles speciellt
För ungefär ett år sedan gav de mig uppdraget att fixa ett dessertbordtill bröllopet. Bröllopstårtor har jag ju gjort ett antal och det är rackarns kul det med och det känns alltid så himla fint när mina bakverk får vara en liten del av en väldigt stor dag , men att få göra ett dessertbord är något alldeles speciellt
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Louise Hietanen, 26, mamma & änglamamma, fotograf, illustratör och formgivare. Älskar inredning, mamma till2 på jorden och 1 i himlen. @livsglitter 2 på j
Jobbat 12-20. Jobbar 7-12 imorgon också så det blir hopp i säng strax. Sätt ugnen på 225 grader. 20x30 cm. 40 min tills potatisen är mjuk och gratängen fått fin färg. 7-12 imorgon också så det blir hopp i säng strax
Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också. Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar. Marinaden som jag gjorde till kycklingspetten i veckan är en traditionell och enkel marinad
Tillsätt färskost, citron eller lime. Vispa till en krämig konsistens. 5 dl florsocker50 g smör250 g färskost, ex philadelphia 1 tsk pressad citron / limeGör så här
Rosta alla frön och kärnor i en torr stekpanna tills de fått fin färg. Till 4-6 personer behöver du. 1/2 dl solrosfrön. 1/2 dl pumpakärnor. Till 4-6 personer behöver du. 1/2 dl solrosfrön. 1/2 dl pumpakärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.