Då luktar det som när man är på sommarsemester i Grekland och går längs med hamnpromenaden och ska välja restaurang för aftonen, och alla dofter från de olika köken blandas och når en med kvällsvinden
Detär ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi. Nu ärdet middag som gäller, det blir rester från lördagens middag… som ni vet så lagar jag alltid för mycket
Lika mycket som man ska planera hur en tårta ska se ut, vilka färger och dekoretioner man ska ha på tårtan, lika viktigt ärdetatt kombinera smaker och färger innuti
Midsommarafton i fredags var i detnärmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som får enatt kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Mitt knep för att få dem på detsenare viset äratt tillsätta vaniljkräm i smeten. Låt det som blir över stelna och använd den sedan nästa gång du behöver smälta choklad
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tidenmen skjut inte vilt, för använder du massa konstigaingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
Stek två-tre filéer åt gången, så attdet inte blir för trångt i pannan. Förmodligen tycker jag så, därför jag vet attden följs av februari och mars, ytterligare två av de månader som jag upplever som årets tyngsta
Dethärär ett av de inlägg jag fått mest sökningar på här på bloggengenomåren. Tryck med fingret på köttet och kläm lite på sidorna, för att känna hur mycket stekt detär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.