Så länge jätteföretagen kontrollerar forskningen kommer vi inte att komma någonstans utan det krävs nog att oberoende uppdragsgivare kliver in och tar mera markhär, tex statligt aggerande
Blandar i lite som jag tycker är gott, det skall nog bli bra hoppas jag. Det var tummen upp, jag eller vi gillar verkligen grytor perfekt att ta till när fantasin tryter och så bra närdet blir så att det räcker hela veckan… grytor blir bara godare när man värmer dem
Man tar bara en del av den feta grädden och låter resten vara vatten eller mjölk – vad vet jag. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som i butikerna stolt kallas grädde inte är annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Visste ni att detär kladdkakans dag idag. Rör ner det i äggsmeten. Detta recept vann kladdkakeracet i år, en baktävling för barn, prova och se om ni tycker att det var en värdig vinnare
Grodd ärdet nyfödda fröet med rot och ett eller två hjärtblad, t. Det finns säkert utbyteslistor på nätet men jag brukar oftast experimentera mig fram eller använda ett recept som du vet funkar (recept från internet eller kokbok) och utgå ifrån det
Näe, nu ärdetnog dags att skaka liv i Mannen och fixa frukost. Nu är vi pålandet igen. Det kryllar av recept på temat i alla mattidningar och på matsajter nu så det finns gott om inspiration att hämta
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.