Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Detär inte som ni tror. Det viktigaste är att vi har en mysig stund tillsammans. Riktigt mumsig och ett bra alternativ att kunna ta till i just sådana här situationer, eller om man har äggallergiker på besök
Härkommer receptet testa detta, garanterar att ni kommer att göra dem igen. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
Jag är gladdes över att bara behöva vänta ett par minuter på tunnelbanan som tar mig de sista kilometrarna hem, och såg minst sagt vid tanken på att det väntar något riktigt gott til middag
Du som tempererar kommer att få choklad över, men detär svårare att temperera små mängder. Låt detsom blir över stelna och använd den sedan nästa gång du behöver smälta choklad
Krångla till maten det kan man överlåta till dem somär professionella. Man ska inte krångla till det i onödan utan använd dig av bra råvaror och kombinera ihop dessa så blir slutresultatet alltid bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.