Jaghar nämligen trott att det inte kan bli gott, att det blir för surt. Sedan jag hittade den goda vildgurkan för en tid sedan, fick det mig att fundera på om det ända inte är möjligt att med inläggningar utan socker ändå
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Ner med alla godsaker i grytan och skjuts in i en kall ugn där det får sköta sej själv
Däremot återfanns det i ett worddokument med minnesanteckningar som jag sparat. Ni får ursäkta att bilden inte är optimal, men detta inlägg är en räddningsaktion
Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt
Det här receptet fanns faktiskt på paketet med mandelmjöl som Risenta har börjat sälja och de blev faktiskt de som jag lyckats bäst med så inte nog med att de kom med ett bra recept, jag slapp mala mandel också
Jaghar bara gjort det en gång förut så jag är fortfarande i experimentfasen. Detjag hade mer i åtanke nu var att inte stoppa korven för hårt då det är då den spricker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.