3. Försök
analysera varför suget uppkommer. Ofta är suget bara ett sug och man dör ju faktiskt inte om man inte tillfredsställer det. Klarar man att stå ut i några dagar så brukar sötsuget försvinna helt
Här kommer recepet pådet koreanska marinerade köttet Bulgogi som jag lovade att lägga upp. Nu hade vi inte eld här hemma men en bordsgrill och det blir också gott
Den var inte alls så söt (trots att jag misstänkte att den skulle bli det) och det syrliga från hallonen gifte sig underbart med både ostfyllningen och chokladen
Receptet ger cirka sju bollar, beroende på hur mycket smet du äter upp vid avsmakningen. Eller om du (liksom jag) tillsatte för mycket vätska och behövde utöka receptet
Ursprungsreceptet hittade jag på Arla. Den här smakar som en riktigt chokladig kladdkaka och är klar på under 5 minuter. Smält det i mikrovågsugn ca 30 sek
Hur gått är det inte med nötkärna på mackan. Å ännu godare är det när man exakt vet vad nötkrämen innehåller och att det inte finns några onaturliga ämnen i den
Blanda i chokladen och gelatinbladet, och blanda till en slätsmet. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Allt detdär som hör till när man känner sig redo för att ta nya tag. Kan bero på att det var första arbetsdagen efter jullovet och att kropp och hjärna var allmänt motvilliga att komma igång
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.