Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Härkommer receptet testa detta, garanterar att ni kommer att göra dem igen. Och så stöter jag på detta recept, smakar precis som jag vill att de skall smaka
Du som tempererar kommer att få choklad över, men detär svårare att temperera små mängder. Låt detsom blir över stelna och använd den sedan nästa gång du behöver smälta choklad
Krångla till maten det kan man överlåta till dem somär professionella. Man ska inte krångla till det i onödan utan använd dig av bra råvaror och kombinera ihop dessa så blir slutresultatet alltid bra
Denna veckan blir en kortvecka, så det gäller att fixa till så mycket som möjligt på jobbet så att vi får fram massor av prylar… vi missar torsdagen och detär ju en dag som vi skruvar möbler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.