Jag åt det som en lunch tillsammans med en sallad. I det senaste numret av Lantliv mat&vin hittade jag dethär receptet som visade sig vara bland det godaste jag ätit
Om ni tycker det är intressant så lägger jag upp recept de gånger jag hinner o tillfälle ges, men bilderna får ni levererade i lite sämre kvalité då förstås eftersom jag fotar med iPhonen
Som dip eller tillbehörtillsammans med ost och grädde är detvansinnigt gott. ½ buljongtärning. Dethär passar bra att servera till brunchbuffén, till kött eller ägg
Riktigt krispigt blev det när jag gjorde rotsellerirösti till frukost härom dagen. Mest tycker jag nog om gratängen med gruyère, men dethär hamnar nog på delad förstaplats
Får testadet på nästa helt enkelt. Efter att jag skrev på sponsorskap med Gymgrossisten så blev det att beställa hem en massa produkter och fylla på förrådet
Det förtsa vi möter på julbordet är sillen och det är inte mycket som smakar så gott som en god sill med liten nubbe på julafton, varför inte redan till frukost
Förmodligen måste jag ha slarvat när jag vägde mjölet, för den blev minst sagt kompakt. Degen åkte in i kylskåpet för kalljäsning, och tro det eller ej - denna deg visade sig vara en alldeles ypperlig pizzadeg
Firade att jag igår blev klar med betygssättningen, och att det snart är sommarlov för mig. Det blev en hääääärligt saftig Beer Can Chicken från grillen och världens mysigaste kväll faktiskt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.