Jag har en tendens att överdriva skaldjursdelen i den här soppan, allt är ju så gott, egentligen behövs det bara räkor, men i min soppa brukar det slinka ned både kräftor, pilgrimsmusslor, vanliga musslor, crabsticks och en och annan bläckfiskring
När jag var liten hände detganska ofta att vi åt efterrätt. Potatis, som jag skar i klyftor, sötpotatis, lättkokt broccoli, körsbärstomat, lök och kycklingfile som jag först låtit få lite färg och stekyta i stekpannan
Alltså seriöst, dethär måste vara det godaste jag gjort i hälsosamt godis någonsin. Mixa nötterna en stund, men inte så det blir mjöl utan detska vara lite bitar att tugga på
Det var nog en kombination av båda skulle jag tro, men jisses vad mör kycklingen var. Om det var den torkade frukten och vitlöksmöret som gjorde kycklingen så saftig och god, eller om det berodde på att jag kostade på mig en majskyckling den härgången, vet jag inte
så skulle det utan tvekan vara min hemkokta choklad & lakritskola med flingsalt. Gör såhär. Den är så god att det faktiskt är helt omöjligt att bara ta en bit…
Hoppas ni alla får en härligt helg, med fint väder och mycket god mat. Som ni kanske har räknat ut så kommer även kvällens måltid (eller i alla fall receptet) ur Gröna lådan, denna gång en lax/räkgryta med smak av saffran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.