Ha sedan i dem och lagerbladeti grytan. Låt det koka upp. Originalreceptet kommer från en amerikansk matblogg som heter 'Cruelty Free Family' (en kanonbra blogg att besöka om du vill ha tips på goda veganska maträtter
Än finnsdet chans tillfina dagar, som gjorda för grillning. Så har ni gott om äpplen tycker jag absolut att ni ska koka er ett par burkar, och ta fram när vintern är som mörkast och kallast
Som om det vore en fantastisk nyhet att man kan laga mat och frysa in den annonserar jag mitt senaste påhitt för att underlätta de där trötta dagarna när matlagning känns sombergsbestigning
Det ena blirtilldet andra somblirtilldet tredje. En gång när jag gickminlärarutbildningfickvi lära oss om kedjematlagning och det har jag använt nu i många år
Jag menar tänk dig en havregrynsgröt utan salt och lingon sylt, julskinka utan senap, fläsklägg utan rotmos eller kalops utan rödbetor - detblir ju bara platt och tråkigt
Kan inteminnas att det var såå gott somdet var i går. Konstigt att samma rätt kan smaka så olika eller har det bara gått tillräckligt lång tid sedan jag åt den senast
Rotfrukterna, grönsakerna och kycklingen är som sagt gott, men det är ändå tillbehörensom gör det. Imorgon kommer jag ha med en likadan matlåda till jobblunchen, men det får bli andra tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.