Denna gång blev det en frölimpa som nibaramåste baka. Fördelen är den underbara doften som finns i hela lägenheten och nackdelen är alla smulor som ligger på golvet
Det här måsteniprova. Förberedelsetid 10 Minuter Tillagningstid 20 Minuter Total tid 30 Minuter Recept av. Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window) 10 Minuter Till
Här nedan får ni receptet på pastasåsen som vi bjöd på och som nimåsteprova att göra. Blanda creme fraiche, matlagningsvin, hummerfond, parmesan, honung i en kastrull och smaka av med salt, svartpeppar och cayennepeppar
När ni läser detta har ni kanske njutit av en härlig helgfrukost med en massa gott. Så när ni går där hemma och skräpar i pyjamasbrallorna se till att pyssla om en deg samtidigt
Detta gäller just onsdagar, ska jag skyndsamt tillägga. Somliga onsdagskvällar har det har vankats charkuterier och småplock, andra gånger har vi fallit till föga för den gamla räddningsplankan pasta med pesto
alltså, om det ens går, så är detta godare än vanlig chokladpudding och detta är protein. Ni borde verkligen testa, perfekt som frukost, mellis eller kvällsmål
Chevretoast med honung och pinjenötter är så sanslöst gott att om man bara ska ge sig på att göra en förrätt och bjuda på i livet så ska man göra denna [om man tycker om getost vill säga]
Hacka löken, chilin och vitlöken och lägg i en stor gryta med vin och buljongtärning. Sen efter en jobbdag så är det bara att starta grillen, pensla på glaze och grilla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.