Varje fredag och lördag försöker vi att äta lite mysigare mat. Och det blev så fantastiskt gott. Blanda olja, pressad vitlök, skal och saft från en lime, salt & pepper i en skål - rör om och häll i en plastpåse
Toppa med valfria färska bär Gluten- och sockerfri chokladtårta med färska bär. Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
citronsaften tillsammans med skal och socker. Slå upp bär. äggulor och grädde samman. färska bär. varma citronsaften i kastrullen med äggulor och grädde
Egentligen borde jag väl försöka klämma in fem extra adjektiv och några kock-termer för att få den riktiga restaurangkänslan, men då hade ni väl trott att jag hade fått helspader och börjat laga proffsmat
Lägg vita bönor i blöt över natten och koka dem sedan enligt anvisningen på förpackningen. Blanda ingredienserna till marinaden i en skål och blanda väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.