Dillstekt oxfilé med grönsaker i brynt hasselnötssmör
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g putsad oxfilé
  • salt och peppar
  • 2 msk hackad färsk dill
  • 1 msk Arla® Svenskt Smör
  • 400 g rotselleri
  • 1 st gul lök
  • 1 1⁄2 dl Arla Köket® ekologiskt crème fraiche
  • 1 tsk citronsaft
  • salt och peppar
  • 2 st gulbetor
  • 2 st morötter
  • 1 st rödlök
  • 200 g spetskål
  • 50 g Arla® Svenskt Smör
  • 3⁄4 dl hackade hasselnötter
  • färsk dill
  • rivet citronskal

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.