Pensla grönsakernamedolivolja och grilla dem igrillpanna, eller stek i stekpanna. Mosa potatisen och blanda med äggulor, olivolja, riven parmesan, basilika, salt och svartpeppar
Låt oxfilénbli rumstempererad så att köttbiteninte sänker värmen i stekpannan när du bryner den. Fräs grönsakernai olja, vänd ner bladspenaten sist av allt så den behåller sin spänst och avsluta medlite salt, peppar samt finhackadpersilja
Låt oxfilénbli rumstempererad så att köttbiteninte sänker värmen i stekpannan när du bryner den. Fräs grönsakernai olja, vänd ner bladspenaten sist av allt så den behåller sin spänst och avsluta medlite salt, peppar samt finhackadpersilja
Fortsätt sedan medoxfilén som förberetts tidigaremedkryddning och brynt runt om. Värm under tidengrönsakernai ugnen, skiva upp oxfilénicentimetertjockaskivor och lägg köttet på toppen av grönsakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.