Blanda räkor, tomater, dill, gräslök, olivolja, cayenne och smaka av med salt och peppar. Fördela räkröran i de fyra avokadohalvorna och toppa med den smaksatta crème fraichen
Garnera med en dillkvist ochcitronklyfta. Koka upp mjölk och smör tillsammans med buljongtärningen. Häll i äggsmeten, rör sakta om med gaffel eller stekspade
Blanda citronenmed salt och socker. Tillsätt räkornaoch krydda med salt och peppar. Halvera dem och lägg halvorna med snittytan uppåt i en ugnssäker form
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs alltsammans på medelhög värme så att det får lite färg. Skölj och riv citronskal över pastan och pressa över citronsaft
Fräs räckorna i smör, smaka av med salt och peppar. Rör ned ärtor, citronsaftoch skal, smör och ost. Finhacka löken, fräs lök och ris i oljan, salta, peppra och lägg i Slå på lite buljong, rör om och slå sedan på lite mer buljong när vätskan har absorberats
Servera gärna med en citronskivaoch några räkor på toppen så är smaksensationen ett faktum. Mixa slätt med stavmixer, späd eventuellt med mer vatten om du vill ha den ännu slätare och justera i så fall mängden salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.