Degrullen går bra att förvara i frysen för attsedan ta fram och grädda vid behov. Jag lägger mina kakor i en stor glasburk som ställs på köksbordet för attse lite snygg ut
Börja med att mixa havregrynen till ett fint mjöl och rör ihop alla torra ingredienser. Jag bakar det även i en rätt stor brödform, det kommer inte resa sig så mycket utan skärs i bitar som sen delas på mitten likt t ex en köpt "frökus" från affären
Enklaste, enklaste grönsaksbiffarna med bara några få ingredienser, som blir härligt krispiga eftersom dom vänds i ströbröd (eller panko som jag använde, som också är ett slags ströbröd men med större flingor)
Precis som olika mjölsorter så får proteinpulver olika konsistens och när man bakar med dem är det stor skillnad på slutresultatet och vilka övriga ingredienser man ska ha i för attkonsistensen ska bli så bra som möjligt
Här kommer receptet, jag vet att jag alltid segar ut liite extra på det. Glutenfritt givetvis, med det här hamburgerbrödet med viss modifikation – spraya med lite rapsolja på ytan, hade inga sesamfrön hemma och hade durramjöl istället för havremjöl
Det ena receptet är någon standardversion som jag twerkat och bananen var från början till för att ersätta ägg men det blev ju dubbel lycka när jag insåg attpancakesen även smakade banan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.