400 gram pumpa av valfri sort (jag använde vintersquasch*). ca 1 tsk salt. 1 gul lök. 2 chiaägg (2 msk chiafrön + 6 msk vatten) (läs inlägget hur du gör chiaägg)
Raw Cheesecake är en perfekt dessert eller fika-kaka att göra i förväg eftersom att den kan frysas i flera månader eller håller sig i kylen i flera dagar, uppåt en vecka
TwitterFacebookGoogleLinkedInTumblrPinterestE-postSkriv utRedditPocketGillaGilla Laddar. Glutenfria bönburgare 7-8 stycken. Stek på medelhög temp i olja ca 4-5 min per sida
Det andra är baserat på det fantastiska two-ingredient-receptet för kakor som består av endast mosad banan och havregryn (jag brukar tillsätta hemgjort jordnötssmör eller hemgjord nutella i kakorna)
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Till en form 18Øcm eller 20-22Øcm. 3/4 dl Soya- eller havregrädde. 3/4 dl Soya- eller havregrädde. En morotskaka till veganer uppskattas nog alltid, och till alla andra också för den delen
FacebookE-postGillaGilla Laddar. Om ni är fler än 2-3 personer gör dubbel sats. chilipulver ca 1- 1/2 msk. ca 160 -200 g marinerad hård tofu (finns att köpa färdigmarinerad)
Bröden håller sig i plastpåse i rumstemperatur i 3-4 dagar. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C. Låt degen stå i 10-15 minuter. Låt stå och jäsa i 75-90 min. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. Related 3-4 dagar Du kan ersätta jästen. 7,5 dl ljummet vatten, ca 25-30°C
) A-vitamin, D-vitamin, B1, B2, kalcium, järn och fosfor, fluor, selen, essentiella aminosyror och dessutom innehåller den mer fibrer än grovt bröd vilket kommer hålla magen i trim. De består av en stor andel kolhydrater, ungefär 60-70%, men har en låg andel fett och proteiner. 8-10 bitar. 1-2 matskedar raw kakao. 8-10 st medjool dadlar (urkärnade). 3-4 matskedar raw kakao. 8-10 bitar Botten. 1-2 matskedar raw kakao. 8-10 st medjool dadlar (urkärnade). 3-4 matskedar raw kakao
500 - 550 g morötter. 4 grönsaksbuljongtärningar - Kung Markatta är favorit. 1 tetra färdigkokta stora vita bönor - 380 g. Låt koka upp och sedan småkoka under lock tills allt känns mjukt, 25 - 30 minuter. 500 - 550 g morötter. 4 grönsaksbuljongtärningar - Kung Markatta är favorit. 1 tetra färdigkokta stora vita bönor - 380 g 1 dl finhackad persilja
För er som är insatta i Ayurveda så är den här mumsiga risbaserade rätten Pitta-balanserande. Läs mer om Ayurveda här… följ även länken om du vill testa vilken dosha-typ du är
Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.